Veluxen

l

Velux laten installeren?

Dakwerken Lochristi is officieel Velux installateur. Velux-ramen zijn de allerbeste manier om een ​​nieuwe lichtbron toe te voegen aan daken, zowel hellend als plat. Bedenk waar u er een in uw huis zou kunnen gebruiken om licht en waarde aan uw eigendom toe te voegen.

Velux is de toonaangevende fabrikant van dakramen en hun reputatie op het gebied van kwaliteit is ongeëvenaard. Velux produceert een breed scala aan raamontwerpen voor huiseigenaren die een beetje licht in de donkere hoeken van hun huis willen laten schijnen. De ramen kunnen eenvoudig worden gemonteerd door een gekwalificeerde dakdekker en bieden een verrassend goedkope manier om gebruiksvoorwerpen toe te voegen aan een anders onderbenutte ruimte, zoals een zolder of opslagruimte. Wij installeren dan ook regelmatig veluxen in Lochristi en omstreken.

Onze troeven

VELUX Ramen kunnen helpen om kamers met weinig zonlicht in uw huis om te toveren in heldere, esthetisch aangename ruimtes om in te wonen en te werken. U kunt woonkamers, keukens en kantoorruimtes omtoveren tot aangenamere plaatsen om te wonen, waardoor ze een sfeer en ambiance krijgen.

VELUX-ramen zijn ook een echte blikvanger voor elk huis en zijn gebouwd om er zo strak, slim en perfect uit te zien als in elke kamer dankzij het traditionele grenen of de modernere witte polyurethaan ontwerpopties waaruit u kunt kiezen.
VELUX-ramen zijn ook een echte blikvanger voor elk huis en zijn gebouwd om er zo strak, slim en perfect uit te zien als in elke kamer dankzij het traditionele grenen of de modernere witte polyurethaan ontwerpopties waaruit u kunt kiezen.

Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren

VELUX ramen zijn eenvoudig te installeren en kunnen volledig vanaf de binnenkant van de raamuitsparing worden gemonteerd, wat betekent dat u geen steigers of andere dure bouwmaterialen hoeft te huren. Elk venster wordt geleverd met volledige, duidelijke instructies en een QR-code voor toegang tot instructievideo’s en diagrammen die zullen helpen bij het soepel verlopen van de montage van het venster.

Voegt waarde toe aan je huis
Voegt waarde toe aan je huis

VELUX-ramen zijn een verstandige investering en worden steeds aantrekkelijker in en om het huis. Tegenwoordig wordt vrijwel verwacht dat huizen dubbele beglazing en een zekere mate van energie-efficiëntie hebben – VELUX-ramen zullen dit bieden, evenals een reeks moderne functies die erg aantrekkelijk zijn voor elke nieuwe koper. Dakramen worden ook aantrekkelijker voor huiseigenaren, aangezien thuiswerken een groter deel van ons leven wordt en onze huizen een grotere rol spelen in zowel werk als ontspanning.

Ontwerp met weinig onderhoud
Ontwerp met weinig onderhoud

VELUX ramen zijn buitengewoon goed gemaakt, gemaakt van hoogwaardige materialen, geverfd voor montage en vervolgens gecoat met lak op waterbasis om te beschermen tegen vuil en vocht. De afwerking van VELUX ramen is ook ademend en biedt een hoge UV-bestendigheid, bescherming tegen fel zonlicht en verlengt de levensduur van uw dakraam.

Laat uw grond aan- en afvoeren door Bekaert Maarten!

Velux-ramen met plat dak

Is er ergens in uw huis dat last heeft van weinig licht? Ruimten zoals keukens, woonkamers en thuiskantoren kunnen somber zijn en slecht voorzien van natuurlijk licht, als hier bij het ontwerp geen rekening mee is gehouden. Velux produceert een reeks platte dakramen en koepels die een eenvoudige oplossing kunnen bieden. Velux-ramen met plat dak, of koepels, bieden een onmiddellijke oplossing voor problemen met weinig licht. U kunt kiezen voor een dakraam dat open kan, of een vast raam. Beide modellen zorgen voor extra ventilatie in uw kamer en helpen het interieur een frisse, moderne uitstraling te geven. Dakkoepels zijn ramen met dubbele beglazing, met een doorzichtige afdekking van polycarbonaat. Deze twee eigenschappen zorgen samen voor een uitstekende geluidsisolatie. Ze zijn energiezuinig en verkrijgbaar in vele maten. Er zijn op afstand bedienbare dakraamontwerpen die het openen en sluiten gemakkelijk maken.

Schuine dak Velux-ramen

De meeste mensen zijn bekend met Velux dakramen van zolderverbouwingen die ze hebben gezien of waarin ze tijd hebben doorgebracht. Dakramen bieden de perfecte oplossing voor ombouwverlichtingsproblemen. Ze kunnen aan de bovenkant worden opgehangen of een centrale spil hebben. Een bedieningsbalk aan de boven- of onderkant maakt het raam gemakkelijk te openen en te sluiten. Velux-ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben geharde buitenruiten voor extra stevigheid. Dit betekent dat ze uitstekende isolatie bieden tegen zowel geluid als warmteverlies. Als u extra ventilatie nodig heeft, kan dit eenvoudig worden bereikt met een eenvoudig klepmechanisme wanneer het raam gesloten is. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwd luchtfilter, waardoor stof en insecten worden opgevangen voordat ze je huis binnenkomen. U kunt het filter op elk moment verwijderen om het te reinigen. Dit is geweldig voor mensen met allergieën of mensen die op drukke, stoffige wegen wonen.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend